Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
“Buna, va trimit o reteta delicioasa pentru un tortulet de biscuiti pentru concursul bucataras.ro”, spune Sabina.
Iata si reteta:
Daca pregatiti pentru cei mici, inlocuiti cafeaua cu lapte cu ciocolata.
Rupeti biscuitii in bucati mai mici si amestecati cu celelalte ingredientele (miere, cacao, nuca, unt, etc).
Compozitia trebuie sa aibe consistenta celei pentru salam de biscuti. Daca mai este nevoie adaugati lapte sau cafea. Compozitia obtinuta se da la frigider pentru o ora pentru a se intrepatrunde aromele.
Intre timp se pregateste crema de mascarpone: branza se amesteca impreuna cu zaharul, cafeaua si cacao timp de 3 minute.
Se scoate compozitia de la frigider, se pune pe un platou si se modeleaza corpul ariciului. Se pune si crema de mascarpone peste, iar apoi se infig cerealele de ciocolata, care imita tepii. I se pun ochii si nasul din aceleasi cereale.
Se da la frigider pentru 2-3 ore.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult